0297-214554

het zekere voor het onzekere

Verkeersregelaars en parkeerbeheer

Vanaf 1990 hebben verkeersregelaars een officiĆ«le status. MZ Beveiliging heeft gediplomeerde verkeersregelaars die o.a. bij evenementen, wegwerkzaamheden, zwaar transport e.d. ingezet kunnen worden om het verkeer te begeleiden. 

MZ Beveiliging heeft zich ondertussen al ruimschoots bewezen als het gaat om het verzorgen van totale beveiliging op verschillende evenementen.

 

Ruim van te voren overlegt MZ Beveiliging met de diverse betrokkenen en wordt er op vele vlakken intensief samengewerkt met bijvoorbeeld de politie om verkeers-hinder op de openbare weg te beperken

Onze medewerkers van parkeerbeheer en de verkeersregelaars kunnen op een juiste manier een parkeerplaats vol krijgen, wat erg handig is wanneer u een evenement organiseert waarbij vele mensen tegelijk aankomen en zo veilig en spoedig mogelijk naar binnen willen.

De situatie ter plekke wordt van te voren door onze medewerkers bekeken om zo een duidelijk beeld te krijgen. Tijdens het evenement zullen onze medewerkers toezicht houden op de voertuigen die op het parkeerterrein staan om diefstal en vernieling uit te sluiten.
 
Verkeersbegeleiding

Wanneer het evenement is afgelopen zullen de verkeersregelaars er voor zorgdragen dat de gasten weer snel, veilig en zonder teveel overlast te veroorzaken het terrein verlaten.

Wanneer het nodig is, zal er met de plaatselijke politie overleg zijn om verkeershinder te beperken.