0297-214554

het zekere voor het onzekere

Object beveiliging en winkelsurveillance

Bedrijfspanden, industrieterreinen en overige denkbare objecten kunnen beveiligd worden door MZ Beveiliging. Dit kan zijn van een woonhuis (wanneer de opdrachtgever bijvoorbeeld met vakantie is) tot aan een gehele woonwijk. Door middel van surveillance kunnen onregelmatigheden opgemerkt worden en bij ongewenste situaties kan er direct op gereageerd worden, zoals besproken met de klant: machines, installaties, verlichting, brand- en sluitrondes en reageren onmiddellijk bij onraad. Hulp is snel ter plaatse. 

 

Ook bieden wij zekerheid wanneer de vakantieperiode aanbreekt en mensen hun bezittingen voor een bepaalde periode achter moeten laten. Wij kunnen dan, in nauw overleg met de klant, een plan maken hoe deze bezittingen te beschermen.
Wanneer er in winkels surveillance nodig is, kan MZ Beveiliging ervaren en gediplomeerde medewerkers leveren. Zij reageren op onregelmatigheden en ondernemen stappen wanneer dit nodig is. Het oplossen van overlast door jeugd, het voorkomen van winkeldiefstal en vandalisme behoren tot de taken van onze medewerkers. Wanneer het ontdekt wordt dat een persoon een winkeldiefstal heeft gepleegd, zal de medewerker van MZ Beveiliging dit afhandelen met de plaatselijke politie. De aangifte kan door MZ Beveiliging worden gedaan, zodat de opdrachtgever verder geen zorgen hoeft te hebben. 
 

Het zijn van gastheer en dienstverlener in een winkelcentrum zijn voor ons vanzelfsprekende zaken die worden uitgevoerd door medewerkers die in het bezit zijn van het diploma Algemeen Beveiligingsmedewerker of Beveiliger 2, tevens hebben zij training in conflicthantering gevolgd èn zijn zij in het bezit van een EHBO-diploma.