0297-214554

het zekere voor het onzekere

Gastheer en gastvrouw bij horecagelegenheden

Drugs, drank, vuurwapens, agressie en zinloos geweld zijn onderwerpen die helaas voorkomen binnen het uitgaansleven. Het is daarom geen overbodige luxe om, als horecagelegenheid, een beveiligingsplan op te stellen waarin maatregelen staan die deze ontwikkeling kunnen doen stoppen. Dit komt natuurlijk ten goede aan de bescherming van de gasten en, niet te vergeten, het personeel.

MZ Beveiliging kan gastheren en/of gastvrouwen leveren voor toegangscontrole, 

al dan niet uitgerust met detectieapparatuur. Verder kunnen we zorgen voor toezichthouders, parkeerbeheerders en garderobemedewerkers om de avond doeltreffend te laten verlopen. Al onze medewerkers maken gebruik van goede communicatieapparatuur.

 


De tijd dat er brute krachten aan de deur stonden is voorbij. Deze hebben plaats gemaakt voor goed opgeleide mannen en vrouwen die weten wat zij moeten doen in verschillende situaties. Na het volgen van een uitgebreide opleiding bezitten zij de vaardigheid om problemen goed te kunnen inschatten en op te kunnen lossen.

Het blijft van belang dat de veiligheid van uw gasten gewaarborgd blijft. De medewerkers van MZ Beveiliging zijn minimaal in het bezit van het diploma Horecaportier, Algemeen Beveiligingsmedewerker of Beveiliger 2.
 
 

Onze medewerkers krijgen naast de standaard opleidingen ook praktijkles in;

 - Toegangscontrole, met aandacht voor drugs, wapenherkenning en inbeslagname
 - Brandpreventie en ontruimingstechnieken
 - Toezicht en begeleiding van uw geldstromen
 - Conflicthantering en sociale vaardigheidstraining

Maar MZ Beveiliging doet meer:

Het onderhouden van contacten met de politie, brandweer en eventueel de gemeente en voeren namens u regelmatig overleg met verschillende hulpdiensten.

Bent u nieuwsgierig of niet tevreden hoe het binnen uw onderneming loopt als het gaat om de bovengenoemde zaken? Neemt u dan gerust contact met ons op en wij komen graag tijdens openingstijden een kijkje nemen en maken een beknopte risicoanalyse en kunnen dan vrijblijvend een voorstel doen.