0297-214554

het zekere voor het onzekere

Gastheer en gastvrouw bij evenementen


Het begrip veiligheid staat bij ons voorop. Het beveiligen van evenementen behoeft een speciale organisatie. Wij willen bezoekers van een evenement of een uitgaansgelegenheid een gevoel van veiligheid geven.
 

Gelegenheden waarbij MZ Beveiliging kan worden ingezet, zijn o.a.: 

 

 - Bedrijfsfeesten 
 - Besloten feesten
 - Open dagen
 - Concerten
 - Dance party´s
 - Cafés
 - Discotheken

 

Het is belangrijk dat onze medewerkers herkenbaar zijn als beveiligingsmedewerkers, herkenbaarheid heeft een preventieve uitstraling.  

Onze medewerkers dragen gepaste kleding afhankelijk van het karakter van het evenement en de wens van de opdrachtgever. Ook zijn zij uitgerust met communicatieapparatuur (portofoons), die ondanks harde omgevingsgeluiden in staat zijn om goed onderling te kunnen communiceren.

MZ Beveiliging maakt, in samenwerking met de opdrachtgever, een beveiligingsplan dat speciaal toegespitst is voor het betreffende evenement en onderhoudt MZ Beveiliging contact met de plaatselijke politie en brandweer.

Als extra taak bij evenementen kan gedacht worden aan toegangscontrole of visitatie, garderobemedewerkers, parkeerbeheer en verkeerregelaars. Hierdoor kan de opdrachtgever zich richten op andere zaken.