0297-214554

het zekere voor het onzekere

Diensten

Bedrijfspanden, industrieterreinen en overige denkbare objecten kunnen beveiligd worden door MZ Beveiliging. Dit kan zijn van een woonhuis (wanneer de opdrachtgever bijvoorbeeld met vakantie is) tot aan een gehele woonwijk. Door middel van surveillance kunnen onregelmatigheden opgemerkt worden en bij ongewenste situaties kan er direct op gereageerd worden, zoals besproken met de klant: machines, installaties, verlichting, brand- en sluitrondes en reageren onmiddellijk bij onraad. Hulp is snel ter plaatse. 

Lees meer: Object beveiliging en winkelsurveillance

Drugs, drank, vuurwapens, agressie en zinloos geweld zijn onderwerpen die helaas voorkomen binnen het uitgaansleven. Het is daarom geen overbodige luxe om, als horecagelegenheid, een beveiligingsplan op te stellen waarin maatregelen staan die deze ontwikkeling kunnen doen stoppen. Dit komt natuurlijk ten goede aan de bescherming van de gasten en, niet te vergeten, het personeel.

MZ Beveiliging kan gastheren en/of gastvrouwen leveren voor toegangscontrole, 

Lees meer: Gastheer en gastvrouw bij horecagelegenheden

MZ Beveiliging levert ook gecertificeerde EHBO medewerkers.

Deze medewerkers zijn van het Special First Aid (S.F.A). 

Special First Aid ( S.F.A ) is de professionele partner in hulpverlening.

Special First Aid zorgt, met een team van goed opgeleide mensen, voor een hoogstaande kwaliteitsnorm binnen de eerste hulpverlening op o.a. bedrijfsfeesten en evenementen.

Lees meer: EHBO

Vanaf 1990 hebben verkeersregelaars een officiĆ«le status. MZ Beveiliging heeft gediplomeerde verkeersregelaars die o.a. bij evenementen, wegwerkzaamheden, zwaar transport e.d. ingezet kunnen worden om het verkeer te begeleiden. 

MZ Beveiliging heeft zich ondertussen al ruimschoots bewezen als het gaat om het verzorgen van totale beveiliging op verschillende evenementen.

Lees meer: Verkeersregelaars en parkeerbeheer